O nama

Vemax Pharma je osnovana 2018. godine kao plod entuzijazma osnivača koji su duže od 12 godina aktivni u oblasti farmaceutske industrije

Naše usluge

Z

Uvoz

dijetetskih suplemenata, lekova, medicinskih sredstava

Z

Distribucija

dijetetskih suplemenata, lekova, medicinskih sredstava

Z

Stručni marketing

Z

Outsourcing usluge

Registracija dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i lekova.
Praćenje vigilance i farmakovigilance.
Ispitivanje tržišta i stručni marketing opredeljenog tima stručnih i komercijalnih saradnika.

Z

Polje delovanja

reumatologija, ortopedija, neurohirurgija, terapija bola, kardiologija, endokrinologija, neurologija, gastroenterologija, reproduktivno zdravlje, ginekologija, urologija

Vemax Pharma

Kompanija je osnovana 2018. godine kao plod entuzijazma osnivača koji su duže od 12 godina aktivni u oblasti farmaceutske industrije, sa sedištem u Beogradu.

Svojim iskustvom i znanjem, uz brojne kontakte u Srbiji i regionu, želimo da stručni marketing usmeren ka lekarima i farmaceutima podignemo na jedan viši nivo, prateći evropske i svetske standarde u industriji kojoj pripadamo.

Preciznim odabirom partnerskih farmaceutskih kompanija iz zemlje i inostranstva, vodimo se pre svega kvalitetom proizvoda koji mogu da unaprede zdravlje krajnjih korisnika.

Naša aktivnost na polju kontinuirane edukacije lekara iz različitih oblasti medicine uz dobro edukovan tim stručnih saradnika na terenu, preduslov je za ostvarenje naših ciljeva.

Osnovna polja delatnosti naše kompanije su registracija, uvoz i distribucija dijetetskih suplemanata, medicinskih sredstava i lekova, odnosno stručni marketing usmeren ka lekarima i farmaceutima.

Našu dodatnu snagu predstavljaju poslovni odnosi sa ključnim veleprodajama na teritoriji Srbije i regiona, kao i sa svim značajnijim lancima i pojedinačnim apotekama.

 

Uz to, u mogućnosti smo da pružimo outsourcing usluge iz oblasti registracije dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i lekova.
Razvijamo i outsourcing usluge u svim oblastima medicine i farmacije kroz nekoliko poslovnih modela.

Kao društveno odgovorna kompanija uzećemo učešće u aktivnostima iz oblasti medicine i farmacije koje će doprinositi poboljšanju zdravstvenog vaspitanja šire društvene zajednice. Uspostavićemo saradnju sa strukovnim Udruženjima lekara i farmaceuta u zemlji i inostranstvu. Posebnu pažnju ćemo posvetiti radu sa Udruženjima pacijenata.

Ciljevi | Misija | Vizija

9

Ciljevi

Želimo da u prve dve godine poslovanja pokrenemo distribuciju i stručni marketing dijetetskih suplemenata i medicinskih sredstava na teritoriji Srbije i zemalja regiona.
Nastojaćemo da tokom prvih pet godina postojanja uz kontinuiran rast i razvoj postanemo jedna od vodećih kompanija u regionu koja se bavi zastupničkim poslovima u farmaceutskoj industriji.

9

Misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga iz oblasti farmacije želimo da unapredimo zdravlje šire društvene zajednice. Uz stručne i motivisane saradnike pružićemo najbolju uslugu u oblasti stručnog marketinga klijentima iz redova lekara različitih specijalnosti i farmaceutima. Uključenjem u aktivnosti šire društvene zajednice doprinećemo poboljšanju zdravstvenog stanja i zdravstvene edukacije stanovništva.

9

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja kontinuirano postavlja više standarde u oblastima medicine i farmacije. Do toga želimo da stignemo ne samo uvođenjem novih proizvoda i trendova u industriji kojoj pripadamo, već i njihovim predviđanjem i kreiranjem. Želimo da budemo kompanija koja posluje u tesnoj vezi sa vremenom koje dolazi.

9

Osnovna delatnost naše kompanije je kompletna podrška partnerskim kompanijama iz zemlje i inostranstva. To podrazumeva usluge zastupanja, registracije, uvoza i distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani.
Do sada smo sklopili ugovore o uvozu i distribuciji za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije sa kompanijama Libytec Pharmaceuticals S.A (Grčka), Medicinalis GmBH (Austrija), Ni Medic Pharm d.o.o. (Srbija), Life Pharma d.o.o. (Srbija – deo grupe RHEI Group-RHEI life), Pharma Unimedis (Grčka), Gruppo Farmaimpresa (Italija) i S&R Farmaceutici S.p.A. (Italija).

Pišite nam

5 + 10 =

Mosorska 9, 11000 Beograd, Srbija

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Severna Makedonija - Dane Krapčev 13, Skoplje

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Crna Gora - Topliški put 1, Budva

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Bosna i Hercegovina - Vlakovo 252, Sarajevo

+381 (0)69 801 47 87

office@vemaxpharma.rs

Vemax Pharma - vaš regionalni partner na putu do zdravlja!