Partneri

Libytec Pharmaceutical S.A

Libytec Pharmaceutical S.A je grčka farmaceutska kompanija sa sedištem u Atini osnovana 2008. godine sa jedinstvenim ciljem da omogući uslove za lansiranje novih farmaceutskih proizvoda na tržištu Grčke i šireg regiona.

Medicinalis GmbH

Medicinalis GmbH je austrijsko-slovenačka kompanija sa sedištem u Klagenfurtu specijalizovana za razvoj, proizvodnju i prodaju najsavremenijih dijetetskih suplemenata i medicinskih sredstava za različite medicinske namene.

Ni Medic Pharm d.o.o.

Ni Medic Pharm d.o.o. je osnovana 2013. godine kao kompanija osnivača Zdravstvene ustanove apoteke Mina Pharm u Nišu, Srbija. Tokom 2016. godine kompanija je proširila svoje poslovanje i na oblast uvoza i registracije lekova i medicinskih sredstava.

Life Pharma d.o.o.

Rhei Ltd UAE, Rhei Life Slovenia i Life Pharma Serbia čine RHEI Grupu, fokusiranu na internacionalno farmaceutsko poslovanje. Tri različite divizije izdvajaju se kao osnovni stubovi poslovanja.

Pharma Unimedis

Pharma Unimedis je grčka kompanija sa sedištem u Atini koja na području medicine i medicinskih proizvoda deluje od 2018. godine. Temeljna komponenta ove kompanije je rad na inovativnim proizvodima iz oblasti farmacije.

Gruppo Farmaimpresa

Gruppo Farmaimpresa je italijanska kompanija koja teži da postane reper svojim kupcima za potrebe proizvodnje medicinskih sredstava, kozmetičkih proizvoda i dijetetskih suplemenata. Proizvodi Gruppo Farmaimpresa se nalaze na tržištima više od 20 zemalja širom Evrope i sveta.

S&R Farmaceutici S.p.A.

S&R Farmaceutici S.p.A. je italijanska farmaceutska kompanija osnovana 2015. godine.

Rompharm

Rompharm je rumunska kompanija sa sedištem u Otopeniju, regija Bukurešta. Njihova filozofija je orijentisana na kvalitet proizvoda i usklađenost sa GMP-om u celom procesu proizvodnje i distribucije, uz pridržavanje drugih propisa (kao što je EC Direktiva 2003/94/EC).

Pišite nam

13 + 6 =

Mosorska 9, 11000 Beograd, Srbija

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Severna Makedonija - Dane Krapčev 13, Skoplje

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Crna Gora - Topliški put 1, Budva

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Bosna i Hercegovina - Vlakovo 252, Sarajevo

+381 (0)69 801 47 87

office@vemaxpharma.rs

Vemax Pharma - vaš regionalni partner na putu do zdravlja!