Life Pharma d.o.o.

Life Pharma d.o.o.

Rhei Ltd UAE, Rhei Life Slovenia i Life Pharma Serbia čine RHEI Grupu, fokusiranu na internacionalno farmaceutsko poslovanje. Tri različite divizije izdvajaju se kao osnovni stubovi poslovanja.

Prva divizija bavi se uvozom neregistrovanih lekova na velikom broju tržišta u različitim regionima sveta, gde god se identifikuje potreba za tim.

Druga divizija odgovorna je za bolnički portfolio i licencni biznis, za lekove koji su predmet nacionalnih tendera sa fokusom na region istočne Evrope.

Trećoj diviziji u fokusu su proizvodi (lekovi na recept, lekovi bez recepta, dodaci ishrani, medicinska sredstva) koji zahtevaju aktivnu promociju na tržištima, rad stručnih saradnika i investicije u stručni medicinski marketing. Pored investicija u kupovinu licenci za te proizvode, takođe ulažu značajne resurse i u razvoj novih proizvoda, kliničke studije i u oblast zaštite intelektualne svojine u vezi sa svim fazama životnog ciklusa proizvoda.

Glavni resursi usmereni su na saradnju i sinergiju sa dve strane, na jednoj to je više od 65 proizvodnih kompanija lociranih na 6 kontinenata, i na drugoj strani su lokalne kompanije, veledrogerije, distributeri i marketing kompanije lokalno odgovorne za njihove proizvode.

Filtrum®

Nova mogućnost za terapiju dijareje različite etiologije i detoksikaciju organizma na bazi 400 mg hidrolizovanog lignina.

Salapon®

Novi pristup u lečenju atopijskog dermatitisa i disbioza različitog uzroka na bazi 355 mg hidrolizovanog lignina i 120 mg laktuloze.

Hepalife forte

Inovativni, multikomponentni proizvod gde svaka aktivna komponenta ima svoj mehanizam zaštite, detoksikacije i regeneracije jetre.

Pišite nam

9 + 14 =

Mosorska 9, 11000 Beograd, Srbija

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Severna Makedonija - Dane Krapčev 13, Skoplje

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Crna Gora - Topliški put 1, Budva

Vemax011 Pharma doo predstavništvo Bosna i Hercegovina - Vlakovo 252, Sarajevo

+381 (0)69 801 47 87

office@vemaxpharma.rs

Vemax Pharma - vaš regionalni partner na putu do zdravlja!