Filtrum®, Salapon®, Hepalife® – launch simpozijum

Niš, 05. 03. 2020.

U saradnji sa partnerima iz kompanije Rhei Life, Vemax Pharma je 05. 03. 2020. u Nišu (Hotel Tami residence) organizovala stručni skup na kome je predstavila nove proizvode iz svog asortimana.

Pred više od 100 lekara iz Niša, Kragujevca i većine gradova Južne i Istočne Srbije, predstavljene se kliničke mogućnosti hidrolizovanog ligina (Filtrum®) u terapiji dijareja različitog uzroka, kombinacije hirolizovanog lignina i laktuloze (Salapon®) u terapiji atopijskog dermatitisa i gastrointestinalnoj patologiji, odnosno najsavremenijeg hepatoprotektora (Hepalife®) u brojnim hepatološkim indikacijama.

Teme simpozijuma i predavači su pažljivo odabrani da pokriju sve aspekte indikacionog područja i moguće kliničke primene novih proizvoda:

  1. Uvodna reč, Mikrobiota – prof. dr Aleksandar Nagorni, KC Niš
  2. Disbioza i intoksikacije kod odraslih u svetlu novih terapijskih mogućnosti (Filtrum®, Salapon®) – Prof. dr Biljana Radovanović-Dinić, KC Niš
  3. Disbioza i intoksikacije kod odraslih u svetlu novih terapijskih mogućnosti (Filtrum®, Salapon®) – Prof. dr Zlatko Đurić, KC Niš
  4. Disbioza i atopijski dermatitis u svetlu novih terapijskih mogućnosti (Salapon®) – Prof. dr Dragan Jovanović, KC Niš
  5. Hepalife® – hepatoprotektor nove generacije – Doc. dr Mirjana Radisavljević, KC Niš